Skip to content

Lännen nopein pastaresepti

marraskuu 27, 2011
tags: ,

Mitä on tämä kermaisen pennepastan himo? Veikkaan, että se on jonkinlaista lohturuoan tai stressinhelpotuksen tarvetta – siis tarpeeksi rasvaa ja tärkkelystä samassa paketissa!

Ja tiedättekö: feta on salamin salarakas! Ja kerma on näiden kahden uskollinen ystävä. Yhdessä pennepastan kanssa ne kaikki muodostavat liiton, joka on kaikkia juoruja herkullisempi!

Kermainen feta-salamipasta (kahdelle)

250 g pennepastaa paketista

50 g (7 siivua) salamia tai meetwurstia

100 g fetaa

1 dl kermaa

Rasvaa paistamiseen (kaikki käy)

Koska kastike on todella nopeatekoinen, laita ensimmäiseksi pasta tulemaan.

Viipaloi salami ja kuullota sitä hiukan rasvassa pannulla tai kattilassa. Käytä kylmäpuristettua oliiviöljyä tasapainottamaan tilannetta, jos kastikkeen eläinrasvat kauhistuttavat!

Lisää kerma salamiviipaleiden päälle. Anna kiehua hetki matalalla lämmöllä. Murusta tällä välin feta haarukalla tai sormin.

Lisää valutetut, kypsät pennepastat kastikkeeseen ja sekoita. Ripottele sekaan fetajuusto, sekoita ja odota hetki, jotta feta pehmenee ja syleilee pastaa välimerellisellä lämmöllä.

Nauti tämä rasva-tärkkelyspommi täysin rinnoin ja ilman huonoa omaatuntoa!

Mainokset
2 kommenttia leave one →
  1. Marita permalink
    helmikuu 18, 2012 22:12

    Toimii erinomaisesti talvisen mökkiviikonlopun pääeväänä! Terkuin Maxmosta!

  2. helmikuu 18, 2012 23:35

    Loistavaa! Varmaan on tarpeeksi kaloreitakin, että pitää lämpinänä pakkaskeleillä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: